Miért is előnyös a Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagja?

A Provident nem csak azzal vált ismertté a múltban, hogy amennyiben kölcsönről van szó, akkor a hitelmindenkinek elvét alkalmazza, hanem azzal is, hogy az egyik olyan hazai pénzintézet, amelyik képes gyors megoldással szolgálni anyagi probléma esetén szinte bárkinek, ezen felül pedig olyan kényelemben, amilyent egyetlen másik bank sem nyújt Magyarországon. Külön kérésre, illetve természetesen egy külön díj befizetése ellenében ugyanis a Provident lehetővé teszi, hogy nekünk ki se kelljen mozdulnunk otthonunkból, a bank területi képviselője ugyanis házunkban keres fel minket, ezáltal helyben történik a hitelbírált, a szerződéskötés, valamint a kölcsön kifizetése is készpénzben. Ez utóbbival kikerülhetjük a Provident hitel igénylésének egyik alapfeltételét, miszerint bankszámla szükségeltetik a kölcsön igényléséhez, illetve a heti törlesztő-részletek rendezéséhez. Az Otthoni Szolgáltatás Csomag igénylésével azonban ezt is elfelejthetjük!

A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagról általában

A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagjának lényege, hogy a hitel mindenkinek és kényelmesen álljon a rendelkezésre még akkor is, ha az igénylő nem tud kimozdulni az otthonából vagy nincs bankszámlája. Az otthoni szolgáltatással a Provident a hagyományos kölcsönnyújtással ellentétben egy rendkívül egyedülálló lehetőséget biztosít, ami példa nélkülinek tekinthető a magyar piacon, hiszen nincs még egy olyan bank Magyarországon, amelyik kérésre házhoz megy, otthoni környezetben történik a kölcsön ismertetése, a hitelbírálat, a szerződéskötés, de még a hitel összegének átadása is – ráadásul készpénzben. A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomag természetesen csak egy külön díj megfizetésének ellenében vehető igénybe. Miután jeleztük a bank felé kölcsönigénylési szándékunkat, a pénzintézet munkatársai felkeresnek minket otthonunkban, ami a futamidő lejártáig minden héten megtörténik majd egy előre egyeztetett időpontban a kölcsön törlesztésének érdekében.

Mért is érdemes igénybe venni a Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagját?

A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomagját elsődlegesen azért érdemes és nagyon előnyös igénybe venniük az ügyfeleknek, mert egy rendkívül kényelmes megoldás, hiszen nem kell hozzá elutazni a bankba, nem kell sorban állni az ügyintézéshez, és nem kell sem a munkahelyről elkérezkedni, sem más elfoglaltság elől elvenni az időt, így nekünk csak meg kell várni, míg a bank kirendelt munkatársa otthonunkban felkeres minket. Az otthoni szolgáltatás előnye még, hogy nem csak nagyon gyors kölcsönfelvételt tesz lehetővé, hanem rendkívül egyszerűt is, hiszen ehhez a hitelfelvételhez nem kell még bankszámla sem, az igényelt pénzösszeget pedig néhány napon belül, készpénzben vehetjük át, és szintén otthonunkban törleszthetünk majd a bank munkatársának. Még ennél is fontosabb, hogy a Provident hitele az otthoni szolgáltatás tekintetében is rendkívül kiszámítható, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy nem lesznek rejtett díjak, nem kell emelkedő vagy ingadozó törlesztő-részletekre számítanunk, nincsen késedelmi kamat, és nem kell a törlesztés mikéntje miatt sem izgulnunk, hiszen a bank munkatársa a megbeszélt időpontokban, hetente jön a részletekért, akár hétvégén, banki nyitvatartási időn túl is. Amennyiben többet szeretne megtudni a Provident otthoni szolgáltatásairól, hiteleinek feltételeiről, a hitelmindenkinek.hu honlapján minden fontos részletet megtalálhat!